REZERVARI BILETE ONLINE

Curse Interjudetene

Statie plecare:
Statie sosire:

Curse Judetene

STIRI si NOUTATI

»  .

»  .

»  .

»  .

NEWSLETTER TUDAN

Vrei sa te tinem la curent cu cele mai noi oferte? Lasa-ne email-ul tau aici.

CURS VALUTAR

Data ultimei actualizari: 13.07.2024

1 Euro: 4.8288 lei
1 Usd: 4.4163 lei

PROGNOZA METEO
prognoza meteo

Cine este Tudan?

Tudan a fost infiintata in anul 1993 de catre CARAPIDIS DANIEL, in prezent unicul actionar al firmei.

   Tudan este inregistrata la OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI sub numarul J51/363/1993,la MINISTERUL FINANTELOR cu codul RO 4445133.Sediul social al firmei este pe strada GRIVITA nr.149 CALARASI ,iar punctul de lucru este situat pe str BELSUGULUI in interiorul Autogarii ORIZONT.Pe amplasamentul din partea dreapta la intersectia DN3 cu str.PRELUNGIREA BUCURESTI se afla autobaza societatii,dotata cu toate echipamentele tehnice si logistice necesare desfasurarii activitatii de transport persoane.Inca de la inceputul activitatii, Tudan a atacat latura cea mai complexa transportului de persoane si anume transportul de persoane prin curse regulate.Astfel a fost initiata prima cursa regulata ce lega orasul CALARASI de BUCURESTI (via LEHLIU ) cu doua plecari din fata garii CALARASI si respectiv GARA DE EST(OBOR).Primii pasi in acest domeniu au fost dominati de greutatile inerente activitatii de pionierat,amplificate de imobilism si neincrederea din partea potentialilor clienti.Cu multa perseverenta si o mai buna organizare, Tudan a reusit sa se impuna pe piata transportului de persoane,ca un transportator serios,cu un potential deosebit si bune perspective. Tudan a pus la punct un sistem de transport interjudetean,avand la baza curse zilnice catre localitatile Bucuresti,Braila,Galati,Buzau,Constanta.Incepand cu anul 2000, Tudaninceput o colaborare privind achizitionarea de microbuze si autocare moderne potrivit standardului de calitate ISO 9001.In acelasi an a inceput cooperarea cu diverse agentii de turism din Bucuresti pentru efectuarea transportului de persoane intern si international.

   "DACA MUNCESTI MULT RESTUL VINE DE LA SINE"

    Din 2002 a inceput cooperarea cu FEDERATIA ROMANA DE BASSEBALL SI SOFTBALL , Tudan fiind si in prezent transportatorul oficial al echipei nationale pentru jocurile din campionat,pentru meciurile internationale,precum si pentru deplasarile in turneele de pregatire.In scopul cresterii calitatiilor serviciilor Tudan devine partener TOURING EUROPABUS(EUROLINES),si efectueaza transport international de persoane prin curse regulate in AUSTRIA,GERMANIA,BELGIA,OLANDA,FRANTA,ELVETIA,SPANIA.

   O FLOTA DINAMICA TREBUIE ADMINISTRATA EFICIENT

   Pentru a mentine costurile operationale la un nivel optim,fara a scapa din vedere eficienta pe trasee,compania s-a orientat spre utilizarea unui numar mai mic de masini, folosind un sistem tip TURNUS.Conducatorii auto se pot odihni la capat de linie dupa un anumit numar de ore petrecute la volan,masina nu oboseste.

   PE PIATA AGLOMERATA A TRANSPORTULUI DE PERSOANE DIN MUNICIPIUL CALARASI TUDAN SE EVIDENTIAZA PRIN RITMICITATE

   Secretul succesului sta in strategia de dezvoltare a companiei,precum si in munca depusa de echipa Tudanpentru a asigura ritmicitatea curselor,respectarea orelor de program,fidelizarea calatorilor.Pe viitor,compania intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai,precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane,care sa contribuie la sporirea eficientei,dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.

   OFERTA NOASTRA PENTRU DUMNEAVOASTRA

   Oferta Tudanpentru nevoile dumneavoastra de transport intern si international de persoane este diferita de ceea ce veti gasi in alte parti.

    Tudane alcatuita dintr-o echipa de oameni care cred ca transportul de persoane se poate face doar in conditii de respect reciproc. Atentia noastra este indreptata spre nevoile si confortul clientilor nostri. De aceea le oferim o serie de facilitati care dau o nota aparte serviciilor oferite de noi. Tudan va ofera servicii integrate de transport. La solicitarea dumneavoastra, calatoria poate incepe chiar de la domiciliu . Pe parcursul calatoriei puteti viziona diverse filme sau puteti asculta muzica preferata si indicata de dumneavoastra. In timpul verii, mijloacele noastre de transport sunt dotate cu lada frigorifica pentru a putea servi bauturi racoritoare. Aerul-conditionat este o dotare standard a mijloacelor noastre de transport. In cazul solicitarii dumneavoastra, putem sa punem la dispozitie diverse oferte de cazare si masa precum si ghid turistic . Pe tot parcursul calatoriei cu Tudan, atat persoanele cat si bagajele lor sunt asigurate pentru caz de accident, precum si in cazul furtului sau pierderii bagajelor. Transportul de persoane inseamna pentru Tudan mult mai mult decat urcarea unor oameni in masina si ducerea lor la destinatie. Vrem si putem sa demonstram ca la preturi competitive pe piata, se pot oferi servicii de calitate superioara. Tudan dispune de mijloace de transport in stare excelenta de functionare si care va asigura un confort deosebit. Societatea noastra poate acoperi orice nevoie curenta sau suplimentara din partea societaii dumneavoastra,in timp util si in conditii calitative maxime in orice moment al zilei.

   Suntem increzatori ca oferta Tudan v-a convins si va invitam sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

   Cu noi sunteti pe drumul cel mai bun !

   Echipa TUDAN