REZERVARI BILETE ONLINE

Curse Interjudetene

Statie plecare:
Statie sosire:

Curse Judetene

STIRI si NOUTATI

»  .

»  .

»  .

»  .

NEWSLETTER TUDAN

Vrei sa te tinem la curent cu cele mai noi oferte? Lasa-ne email-ul tau aici.

CURS VALUTAR

Data ultimei actualizari: 24.06.2024

1 Euro: 4.8288 lei
1 Usd: 4.4163 lei

PROGNOZA METEO
prognoza meteo

Servicii oferite de Tudan

* Transport persoane intern si international la orice destinatie ( la cerere )

Daca aveti calatorii de afaceri sau doar turistice, cea mai buna solutie este sa apelati la o firma de transport persoane. Tudan va poate asigura in cele mai bune conditii de siguranta si confort transportul catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu.

* Inchirieri microbuze 

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici de persoane, microbuze confortabile de la 7 la 19 locuri. Ne putem astfel adapta cu usurinta oricarui grup, asigurandu-ne ca putem face fata oriacrei cereri.

* Inchirieri autocare

Tudan va pune la dispozitie si autocare, pe care le puteti inchiria pentru destinatii turistice sau de afaceri. Acestea pot fi inchiriate din Calarasi pentru destinatii diverse.

*Inchirieri autoturisme cu sofer

Incredere, comfort, siguranta si flexibilitate ! Acestea sunt cuvintele pe care dorim sa le folositi cand caracterizati compania noastra.

Conducatorii auto sunt atent selectionati, vorbitori de limba engleza, cu o bogata experienta in transportul de persoane, in special pentru activitatile de protocol si ocazii deosebite.

Bunele maniere sunt foarte importante pt noi , la fel ca si discretia. Va asiguram ca pasagerii nostri vor avea o calatorie relaxanta si o aparitie prezentabila


Alte servicii:

* Transferuri personalizate (preluari la/de la gari, aerogari)
* Transferuri la/de la zboruri private
* Masini licentiate cu asigurari de persoane si bagaje
* Soferi atestati
* Tururi de oras personalizate
* Transport pentru petreceri de firma, nunti, etc.
* Calatorii business
* Transportul angajatilor la/de la locul de munca
* Excursii si tururi educationale pentru: scoli, universitati, grupuri religioase, etc


Tudan va poate oferi si servicii de inchiriere pe scurta durata. Putem prelua grupuri turistice sau de afaceri de la gari si aerogari cu masini licentiate, soferi atestati si cu asigurare la zi pentru bunurile transportate. Pentru turisti oferim la cerere si tururi personalizate ale oraselor vizitate.

Masinile noastre va stau la dispozitie si pentru transportul angajatilor spre firma si inapoi in oras ori pentru excursiile turistice organizate de scoli din Calarasi sau imprejurimi spre destinatii interne si internationale.
Toate serviciile sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde europene, pana acum, masinile noastre parcurgand numai in anul 2008 peste 700.000 de km, in siguranta, fara niciun fel de incident, multumind peste 75.000 de personae.

Pentru Tudan calitatea serviciilor oferite presupune:

 - Sa informam clientii cat mai detaliat despre toate serviciile oferite
 - Sa ajungem la destinatie la ora stabilita, indiferent de problemele ivite in trafic. 
 - Sa transportam persoanele in conditii de maxima siguranta, cu cei mai profesionisti soferi. 
 - Sa transportam bagajele calatorilor si sa oferim asistenta la incarcarea si descarcarea acestora 
 - Sa asiguram transportul in conditii de comfort promise, pe toata durata desfasurarii calatoriei – aer conditionat, microfon, ascultarea de cd-uri audio, vizionare  video, acces la telefon mobil in caz de urgente.
 - Sa asiguram atat persoanele cat si bagajele, pe toata durata desfasurarii calatoriei, in caz de accident, furt sau pierdere bagaje. 
 - Sa rezolvam prompt eventualele probleme tehnice care s-ar putea ivi pe parcursul calatoriei