REZERVARI BILETE ONLINE

Curse Interjudetene

Statie plecare:
Statie sosire:

Curse Judetene

STIRI si NOUTATI

»  .

»  .

»  .

»  .

NEWSLETTER TUDAN

Vrei sa te tinem la curent cu cele mai noi oferte? Lasa-ne email-ul tau aici.

CURS VALUTAR

Data ultimei actualizari: 24.06.2024

1 Euro: 4.8288 lei
1 Usd: 4.4163 lei

PROGNOZA METEO
prognoza meteo

Service Auto

Dorinţa de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat să realizăm acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmărind dorinţa clientului de a se adresa unui service specialist, care să ofere o gamă variată de servicii şi produse şi să deţină o competenţă tehnica ridicată pentru diagnoză, reparaţia şi întreţinerea celor mai moderne autovehicule. Aveţi încredere în competenţa noastră, în echipamentele pe care le avem, specialiştii noştri, rezolvă toate problemele autoturismului dumneavostră.
Reparaţiile pentru partea mecanică şi electrică se desfăşoară într-un atelier pe suprafaţa de 300 mp. Dotările tehnice existente permit efectuarea de reparaţii pentru autoturisme şi autoutilitare simultan pentru 8 autovehicule. Operaţiunile de reparaţii şi întreţinere sunt realizate de personal specializat şi cu experienţă în domeniu, astfel încât timpii de reparaţie sunt reduşi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ. Dotările tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de direcţie şi de frânare. Pentru realizarea acestor operaţiuni, mecanicii nostri, sunt sub atenta supraveghere a şefului de service şi utilizează echipamente furnizate de companii reprezentative în domeniu.

Constatare primară

Aveţi posibilitatea ca, împreună cu un mecanic şi un consilier tehnic, să stabiliţi pe loc ce lucrări urmează a fi efectuate, participând la diagnoza primară a maşinii dumneavoastră, oferindu-vă astfel soluţii simple pentru cele mai complexe probleme, începând cu disfuncţionalităţile reclamate de dumneavoastră.

Realizăm lucrări de reparatii auto pentru toate tipurile de autovehicule,autoutilitare,microbuze,autobuze si camioane.

Echipa

Având un nivel înalt de instruire (tinand cont de parcul propriu), echipa este pregatită să vă ofere asistenţă la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispoziţie toate informaţiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoaşterii anticipate a implicaţiilor financiare. În afara faptului că îi permitem clientului să asiste lângă maşina sa pentru a vedea toate îmbunătăţirile şi reparatiile ce i se aduc propriului autoturism.